Izdelava orodij

Izdelava orodij za brizganje plastičnih mas

Poleg naše osnovne dejavnosti, brizganje plastičnih mas, svojim naročnikom ponujamo tudi celovito podporo pri izdelavi orodij za brizganje plastičnih izdelkov. Svojim strankam nudimo cenovno ugodne in hitre rešitve na področju izdelave novih izdelkov oz. orodij. Obstajajo tudi možnosti prilagoditev obstoječih orodij.

Z našimi dolgoletnimi izkušnjami, vam nudimo izvrstno podporo in svetovanje, izdelavo orodij za brizganje plastike in po potrebi tudi predhodno izdelavo prototipov (3D tiskanje).

Vrste orodij

Orodja lahko izdelamo po vašem lastnem načrtu ali pa ga načrtujemo v skladu z vašimi potrebami. Pri projektiranju orodja vedno upoštevamo naročnikove zahteve, posebnosti izdelka, lastnosti izbrane plastike in izkušnje sorodnih projektov. Že pri izdelavi orodja lahko preverimo optimalnost polnjenja forme (čas, tlaki, temperature plastike), tako da lahko optimalno določimo vse parametre procesa (delilne ravnine, izmetavanje, odzračevanje, temperiranje orodja, optimizacije dolivnih kanalov, …).

ZAHTEVNA ORODJA

tehnično zahtevna orodja s kompleksnimi rešitvami mehanskih pogonov

VEČKOMPONENTNO BRIZGANJE

orodja za več-komponentno brizganje z oblivanjem ali vlaganjem drugega izdelka

PREDELAVA ORODIJ

Predalava že obstojičih projektov

Naši kakovostni končni izdelki in zadovoljni naročniki potrjujejo, da sodimo med zaupne in kvalitetne dobavitelje orodij za brizganje plastike. Svoja znanja, strojne zmogljivosti in potrebe, dopolnjujem z zunanjimi sodelavci in kooperanti.

Kontaktirajte nas